Skip to content
valikko
sulje
Takaisin

Jäsenrekisterin jäsentietojen päivittäminen ajantasalle

Parantaaksemme ja tehostaaksemme jäsenviestintäämme pyydämme sinua  Syöpäklinikan Tukijat ry:n jäsenenä lähettämään ajantasaiset sähköposti, postiosoite sekä puhelinnumero yhteystietosi sähköpostiimme syopaklinikantukijat@gmail.com. Viestintä tapahtuu ensisijaisesti verkkosivujemme, sometiliemme ja sähköpostin avulla.

Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluat liittyä jäseneksi, myös jäsenhakemuksen voi tehdä ko. sähköpostiin tai seuraavan linkin kautta Jäseneksi.  Vuosikokouksessa 9.4.2024 päätettiin, että vuonna 2024 ei peritä jäsenmaksua, mutta kiitollisena otamme vastaan jäsenmaksun asemasta jäsenlahjoituksen lahjoituslinkki.

Jäsenrekisterin päivittäminen ajantasalle on tärkeää useista syistä. Ensinnäkin, päivitetty jäsenrekisteri mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan viestinnän jäsenten kanssa. Kun jäsenien tiedot ovat ajan tasalla, pystymme lähettämään tärkeitä tiedotteita ja kutsuja oikeille henkilöille oikeaan aikaan sekä kertomaan ajantasaisesta toiminnastamme.  Toiseksi myös palautteen pyytäminen toiminnasta mahdollistuu ajantasaisten yhteystietojen avulla.

Tärkeää on myös, että jäsenemme tuntevat itsensä osaksi yhteisöä ja arvostetuiksi ajantasaisen viestinnän kautta.

Lisäksi ajantasainen jäsenrekisteri auttaa ylläpitämään jäsenistön tietoturvaa. Kun tiedot päivitetään säännöllisesti, voidaan varmistua siitä, että jäsenten henkilötiedot säilyvät turvassa. 

Kiitos jo etukäteen jäsentietojesi päivittämisestä!

Mukavaa kesänodotusta 🌞🌞🌞,

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi

Tilaa blogimme