Skip to content
valikko
sulje
Takaisin

Nuorten potilaiden hyväksi rahalahjoitus ja paljon syto-myssyjä kaikille Bobäck marthakretsilta

Bobäck marthakretsin edustajat vierailijat Syöpäkeskuksessa keskiviikkona 11. päivä lokakuuta. Bobäck marthakretsin jäsenet ovat useita kertoja aiemmin jo lahjoittaneet monia muovikassillisia syto-myssyjä, villasukkia, kaulureita sekä rannelämmittimiä Syöpäklinikan Tukijoiden kautta Syöpäklinikalle. Näille kaikille neuleille, niin lasten kuin aikuisten koossa, on suuri menekki Syöpäkeskuksessa.

Tällä kertaa tuliaisina oli taas paljon erilaisia ja eri kokoisia neuleita. Tuliaisina oli myös 4 kappaletta leffalippuja nuorille hoidon päättäville potilaille. Lisäksi Bobäck Marthakrets teki rahalahjoituksen 670 €, joka käytetään samaan tarkoitukseen eli nuorten hoidon päättävien potilaiden virkistykseen leffalippujen muodossa. Bobäck Marthakrets oli kesällä pitänyt arpajaiset kylätapahtumassa ja arvat olivat kuulemma tehneet nopeasti kauppansa, kun ostajille oli kerrottu, että arpajaisten tuotto menee nuorten syöpäpotilaiden elokuvalippuihin.

Bobäck Marthakretsin jäsenille Syöpäkeskuksen esitteli johtava ylihoitaja Vuokko Kolhonen sekä osastonhoitaja Anna Lehtonen. Syöpäklinikan Tukijoiden hallituksen edustajia oli myös vierailulla mukana.

Syöpäklinikan Tukijat kiittävät Bobäck marthakretsin edustajia pitkästä ja hyvästä yhteistyöstä sekä Syöpäkeskuksen edustajia keskuksen esittelystä ja vierailumahdollisuudesta.

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi

Tilaa blogimme