Skip to content
valikko
sulje

Liity jäseneksi

Jäsenenä annat arvokasta jatkuvuutta toiminnallemme.

Miten liityn jäseneksi?

Jäseneksi liityt helposti lähettämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi oheisella lomakkeella. Voit lähettää tietosi myös sähköpostilla, tekstiviestillä tai postitse. Jäsenyys on maksuton.

Jäsenenä annat arvokasta jatkuvuutta toiminnallemme. Pidämme yhteyttä jäseniimme sähköpostitse, verkkosivujemme kautta ja Facebookissa.

Liity jäseneksi

Yhdistys

Ministeri Elisabeth Rehn perusti Syöpäklinikan Tukijat ry:n 2002. Syöpäklinikan toiminta on siirtynyt Syöpäkeskukseen ja osin Siltasairaalaan 2023.  Toimintamme lähtökohtana on tukea potilaiden ja heitä tukevien läheisten hoitopolkua viihtyisämmällä sairaalaympäristöllä.

Jäsenyys

Yhdistykseemme voi liittyä jäseneksi kaikki toiminnastamme kiinnostuneet.  Jos haluat tukea toimintaamme sen voit tehdä lahjoittamalla täältä. Toimintamme tukeminen myös näkyvyyttä jakamalla on tärkeää. Se on myös välittämistä 💗 monin tavoin. 

Lahjoitukset

Olemme vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten varassa toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys. Kaikki keräystuotot ja lahjoitukset käytämme suoraan tekemäämme tukityöhön. Poliisihallituksen Arpajaishallinnon myöntämä rahankeräyslupa: RA/2021/294