Skip to content
valikko
sulje

Toiminta

Toimintamme päätarkoitus on tukea Syöpäkeskuksen potilaita ja heidän läheisiään vaativassa sairaala-arjessa hoitopolun aikana tekemällä sairaalaympäristöstä viihtyisämpi ja osin hoitoa tukevampi. Huomioimme myös lääkäreitä, hoito- sekä tukihenkilöstöä ja tuemme siten työssä jaksamista.

Maailman-syopapaiva-2-1024x768

Tarkoituksemme?

Toimintamme tarkoituksena on monipuolisesti tukea Syöpäkeskuksen potilaita, potilaiden läheisiä ja henkilökuntaa viihtyisämmällä sairaalla, osallistumalla tapahtumiin ja tarvittavilla tavarahankinnoilla. Lahjoituskohteet valitsemme potilaiden ja läheisten sekä osastojen henkilökunnan toiveiden mukaisesti. Toiveet kartoitamme säännöllisesti yhteistyössä Syöpäkeskuksen henkilökunnan kanssa.

Järjestämme myös tapahtumia osana varainhankintaamme. Toimimme vapaaehtoistyön sekä lahjoitusten turvin.

Kenelle?

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaamme, voit täyttää jäsenhakemuksen täällä tai tukea toimintaamme täältä. Yhdistyksessämme ei ole muutamaan vuoteen ollut jäsenmaksuja, eikä yhdistyksen jäseniltä vaadita rahallisia lahjoituksia. Toimintamme ja yhdistyksemme näkyvyyden lisääminen on jo merkittävä tuki toiminnallemme jäseniltä. Toimintamme mahdollistuu aktiivisten jäsenien ja lahjoittajien avulla.

Miksi?

Syöpäklinikan Tukijoiden toiminta on merkittävä lisä Syöpäkeskuksen viihtyisyyden lisäämisessä. Pienillä hankinnoilla ja tuella voi olla iso merkitys, kuten omaisten huoneeseen hankkimillamme lautapeleillä, lasten ja nuorten kirjoilla sekä värityskirjoilla kynineen. Omaisen luona vieraillessa, voi lapsi tai nuori mennäkin hetkeksi rauhoittamaan ajatuksiaan palapelin tai vaikka sisaruksen kanssa yhdessä Trivial Pursuitin pariin. Tai kuinka viikko naistenpäivän jälkeen saimme sähköpostia yhdistyksemme meiliin kuinka naistenpäivänä potilaalle Syöpäkeskuksessa annettu ruusu oli edelleen kaunis ja virkeä maljakossa kotona. Ja se toi iloa edelleen vaikka Syöpäkeskuksessa saadut uutiset eivät olleet hyviä. Tukimuodot, pienetkin, tuovat paljon sellaista iloa ja lohtua, jota emme osaa ehkä kuvitella, kun emme ole juuri sen potilaan tai läheisen asemassa. Mutta se, että on mukana tukemassa ja mahdollistamassa tätä Syöpäklinikan Tukijoiden tekemää toimintaa, on uskoaksemme sydäntä lämmittävä ja iloa tuova asia.

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi