Skip to content
valikko
sulje
Takaisin

Vuosikokous 2022

Hyvä Syöpäklinikan Tukijat ry:n jäsen

Kiitos, että olet liittynyt Syöpäklinikan Tukijat ry:n jäseneksi. Tuet näin Syöpäklinikan Tukijat ry:n tärkeää työtä.

Autamme jaksamaan vaativassa sairaala-arjessa. Kohennamme sairaalaympäristön viihtyisyyttä potilaiden, läheisten ja henkilökunnan toiveiden mukaisesti. Yhdistys järjestää myös tapahtumia ja julkaisee potilasoppaita yhteistyössä Suomen Syöpäpotilaat ry:n kanssa.

Tukiyhdistys perustettiin vuonna 2002, koska klinikalta puuttui paljon sellaista, mitä klinikka itse ei voinut hankkia. Sama tarve on edelleen. Yhdistys toimii lahjoitusten ja hyväntekeväisyystapahtumien tuoton avulla. Lahjoituksista, yhteistyösopimuksista ja muusta yhdistyksen toiminnasta löydät tietoa yhdistyksen nettisivuilta ja Facebookista. Kaikki yhdistyksen yhteystiedot ovat kirjeen alareunassa. 

Olet jäsenenä lämpimästi tervetullut osallistumaan seuraavaan vuosikokoukseemme, keskiviikkona 13.04.2022 klo 17.00. Nyt koronavirus rajoitusten hieman helpottaessa järjestämme kokouksen läsnäolokokouksena ravintola la Famigliassa, Keskuskatu 3, jossa kokoukseen osallistujille on ruokatarjoilu. Kokoukseen voi osallistua myös Teamsin kautta.  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen esityslista päätösesityksineen sekä muu kokousmateriaali on tämän kirjeen liitteenä.

Ruokatarjoilun takia pyydämme ilmoittamaan kokoukseen osallistumisesta sekä ruoka-ainerajoitteista viimeistään 4.4.2022 sihteeri Mari Kiljuselle syopatautienklinikan.tukiry@kolumbus.fi tai mari.kiljunen@hus.fi.

Mikäli osallistut kokoukseen Teamsin kautta, lähetätkö myös siitä tiedon sähköpostilla niin laitamme sähköpostilla kokouksen Teams-linkin.

Ystävällisin terveisin

Ann Selin

Hallituksen puheenjohtaja

Ilmoitathan myös muuttuneen sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin joko syopatautienklinikan.tukiry@kolumbus.fi tai sihteeri mari.kiljunen@hus.fi.

Syöpäklinikan Tukijat ry, c/o Mari Kiljunen, Luuvaniementie 4 a A 32, 00350 Helsinki,  p.050 552 5671, sähköposti: syopatautienklinikan.tukiry@kolumbus.fi, www.syopaklinikantukijat.fi, www.facebook.com/syopatautienklinikantukiry

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi

Tilaa blogimme