Skip to content
valikko
sulje
Takaisin

Vuosikokous 2023

hei,

kiitos, että olet liittynyt Syöpäklinikan Tukijat ry:n jäseneksi. Tuet näin Syöpäklinikan Tukijat ry:n tärkeää työtä.

Autamme jaksamaan vaativassa sairaala-arjessa. Kohennamme sairaalaympäristön viihtyisyyttä potilaiden, läheisten ja henkilökunnan toiveiden mukaisesti.

Tukiyhdistys perustettiin vuonna 2002, koska klinikalta puuttui paljon sellaista, mitä klinikka itse ei voinut hankkia. Sama tarve on edelleen. Yhdistys toimii lahjoitusten ja hyväntekeväisyystapahtumien tuoton avulla. Lahjoituksista, yhteistyösopimuksista ja muusta yhdistyksen toiminnasta löydät tietoa yhdistyksen nettisivuilta ja Facebookista. Kaikki yhdistyksen yhteystiedot ovat kirjeen alareunassa.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan seuraavaan vuosikokoukseemme, keskiviikkona 19.4.2023 klo 17.00. Kokouspaikkana on Hotelli Presidentti Bistro Manu kabinetti Kivi, Eteläinen Rautatiekatu 4.

Kokoukseen liittyen 5.4.2023 mennessä tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen marijkiljunen@gmail.com:

-          ruoka- ja juomavalinnat

·         menut liitteenä olevalla listalla; mestarin menu, bistro menu tai vege menu. Yhdistys tarjoaa menun ja ruokajuomana veden tai virvoitusjuoman, ei alkoholia.

·         mahdolliset erikoisruokavaliot

sekä

-          osallistutko kokouksen etänä, jolloin lähetämme Teams-linkin kokoukseen 17.4.2023

Kokouksen esityslista päätösesityksineen on tämän sähköpostin liitteenä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kaikki kokousmateriaali on tämän sähköpostiviestin liitteenä.

Ystävällisin terveisin

Liisa Halme

Hallituksen puheenjohtaja

 ****

Viestin välitti

Mari Kiljunen

Sihteeri

Syöpäklinikan Tukijat ry, c/o Mari Kiljunen, Luuvaniementie 4 a A 32 00350 HKI / p.045 2132885/marijkiljunen@gamil.com tai mari.kiljunen@hus.fi, sähköposti: syopatautienklinikan.tukiry@kolumbus.fiwww.syopaklinikantukijat.fiwww.facebook.com/syopatautienklinikantukiry

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi

Tilaa blogimme