Skip to content
valikko
sulje

Lahjoittajat

Kiitämme lämpimästi kaikkia Syöpäklinikan Tukijoiden toimintaan osallistuneita sekä yhdistystä auttaneita yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Meitä voi tukea

Voit olla mukana monin eri tavoin mukana tukemassa toimintaamme. Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan uusista lahjoitusmuodoista sekä vaikka varainkeruutapahtumista. Ideoita voi jättää täällä.

Suurempien hankintojen osalta teemme osastoille tarvekartoituksia. Yhdessä voimme myös miettiä uuden potilaiden tukimuodon johon lahjoitusvarat kohdennetaan. Näin teimme esimerkiksi Bobäck Marthakretsin kanssa, kun yhdessä päätimme että heidän järjestämien arpajaisten tuotto käytetään nuorten hoidon päättävien potilaiden elokuvalippujen hankintaan. Kun mielessänne on joku tietty varainkeruu mahdollisuus, voimme yhdessä sopia sille sydäntänne lähellä olevan tukimuodon potilaille. Kiitämme lämpimästi kaikkia Syöpäklinikan Tukijoiden toimintaan osallistuneita sekä yhdistystä auttaneita yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Toimintamme mahdollistuu avullanne.

kuvituskuva

Rahallisesti

Olemme kiitollisia kaikista rahalahjoituksista, pienistä ja suurista. Kuukausilahjoittaminen on sinulle helppoa ja meillä tärkeää jatkuvuutta. Suuremman summan lahjoittaessasi, jos haluat kohdentaa sen johonkin tiettyyn asiaan, esim. hoitohenkilöstön hyvinvointiin, voit laittaa lahjoituksen tehtyäsi meille sähköpostia syopaklinikantukijat@gmail.com. Jätä viestissä myös yhteystietosi, niin hallituksestamme joku on yhteydessä sinuun. Pyydämme myös viestissä kertomaan, saako lahjoituksen ja lahjoittajan nimen kertoa verkkosivuillamme ja somessa. Testamenttilahjoitus on hieno tapa tukea toimintaamme. Meillä Poliisihallituksen Arpajaishallinnon myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/294.

Tavaroilla

Tavaralahjoituksista tulee aina sopia etukäteen. Syöpähoitojen aikana lämmikkeeksi ja suojaksi tarvittavia sytomyssyjä, rannelämmittimiä, villasukkia sekä kaulureita, erikokoisina lapsista aikuisiin, otamme vastaan aina. Niiden toimittamisesta voi yhteydessä sihteeriin. Muiden tavaroiden tulee olla tullut esille osastoille tekemissämme tarvekartoituksissa. Tavaroita, joiden hankintoja voi tukea rahallisesti, on lapsille luovutetuista tarra-arkeista osastoille hankittuihin kuntopyöriin eli monipuolisesti. Tavarahankintoja on myös naistenpäivänä ja miestenpäivänä jaettavat kukat potilaille sekä henkilökunnalle.

Palveluilla

Järjestämme myös hyväntekeväisyystapahtumia, joiden lippujen välittämiseen tarvitsemme apua. Tai mikäli haluat järjestää hyväntekeväisyystapahtuman esimerkiksi konsertin, näytelmän tms., jonka tuotoilla haluat tukea toimintaamme, otamme sen palvelun kiitollisena vastaan. Palvelulahjoitus voi olla myös hoito- ja tukihenkilöstön virkistykseen ja hyvinvointiin liittyvä palvelu tai potilaille iloa tuottava palvelu hoitojaksojen keskellä. Mahdollisuuksia on monia, ilolla otamme kiitollisena ideat vastaan toimintaamme tukevista palveluista.

Yhteistyökumppanit

Fazer_logo
accountor_logo
HUS_LOGO_RGB

Tukijat ja lahjoitukset

LÄMMIN KIITOS YRITYSLAHJOITUKSESTA

Tässä blogissa kiitetään yrityslahjoituksen tekijää. Yrityksen kautta lahjoittaminen voidaan ajatella...

Ilo merkittävästä yksityislahjoituksesta

Hyväntekeväisyysjärjestön saama merkittävä yksityislahjoitus on tuonut iloa ja mahdollisuuksia auttaa enemmän...

Syöpäpotilaille tärkeitä neuleita lahjoituksena

#lahjoitus #hyväntekeväisyys #syöpäklinikantukijat #syöpäkeskus #syöpäpotilas #syöpä #cancer

Miestenpäivän viettoa Syöpäkeskuksessa

Syöpäkeskuksessa vietettiin miestenpäivää jo hieman etuajassa torstaina 16.11.2023 . Päivä oli täynnä ohjelmaa....

Verkkosivujen uudistukseen merkittävä lahjoitus Sammolta

Brändin näkyvyys hyvien verkkosivujen ja aktiivisen sosiaalisen median kautta, niin yritysten kuin yksityisten ihmisten...

Nuorten potilaiden hyväksi rahalahjoitus ja paljon syto-myssyjä kaikille Bobäck marthakretsilta

Bobäck marthakretsin edustajat vierailijat Syöpäkeskuksessa keskiviikkona 11. päivä lokakuuta. Bobäck marthakretsin...

Lahjoita tästä

Lahjoitukset käytetään lyhentämät­töminä klinikan hyväksi